Frusna fötter är ett minne blott!

Vårt badrum är under renovering och det är inte lång tid kvar nu innan vi kan börja använda det fullt ut. När vi började planera renoveringen så hade jag ett krav (okej, jag hade många krav, men det här hade väldigt hög prioritet) och det var att vi skulle ha golvvärme. Jag är ganska frusen av mig och när man går upp en kall vintermorgon så längtar man inte direkt efter att sätta sina bara fötter på ett kallt klinkergolv. Mattor i all ära, men det går inte att slå golvvärme.

Som tur var så tyckte Jörgen också att golvvärme i badrummet var en bra idé, så nu ligger den där och bara väntar på att värma mina frusna fötter! Jörgen har gjort en del saker själv i badrummet men när det gäller våtutrymmen så finns det ju många bestämmelser och vissa saker får man inte göra själv, så det mesta har vi anlitat hjälp för. Det var mest rivningen av det gamla badrummet som Jörgen gjorde. Vi hade en behörig installatör här som hjälpte oss att lägga golvvärmen, men själva materialet beställde vi från Bygghemma eftersom de har väldigt bra priser. Vi har också handlat mycket annat till badrummet där.

Det här med golvvärme känns verkligen som en lyx för mig som aldrig har haft det förr. Jag har känt hur mysigt det är att gå på varma golv hemma hos vänner, och nu ska jag äntligen få uppleva det i mitt eget badrum. Jag tror att badrummet kommer att bli mitt nya favoritrum i huset!

Kommentarer är avstängda