I’m back!

Oj hjälp. Det är nästan ett år sedan jag skrev någonting här i bloggen??? Det måste vi omedelbart åtgärda, för det går ju inte för sig! Ärligt talat så hade jag nästan börjat glömma bort bloggen lite och det är ju inte helt ovanligt att sådant händer: bloggar som ligger där på nätet och inte har uppdaterats på år och dag. Jag tycker i och för sig att det är lite spännande med sådana bloggar, det blir nästan som internet-arkeologi. Att gå runt där bland ruiner och undra, ”oj vad hände egentligen med den här bloggen, den var ju så aktiv och så rolig, och så slutade det helt plötsligt? Lite mystiskt liksom. Men tyvärr, det kommer inte att hända med de hungriga illrarna!

Detta har jag gjort
Vad har då egentligen hänt sedan senast? Tja, jag har mina illrar förstås, och det går bra, riktigt bra faktiskt och det verkar som det finns rätt så många som är intresserade av att ha sin egen iller. Uppmuntrande och roligt, även om jag nog skulle hålla på även om inte en sate brydde sig. Är man besatt så är man, jo. Det är roligt, men också utmattande, och speciellt eftersom jag under året utökat mitt uppfödande. Tidiga mornar och sena kvällar är mer regel än undantag, och när jag till slut kan gå och lägga mig så somnar jag omedelbums och sover som en bebis.

Sööööööömn!
Kontinentalsäng från Chilli.Skälet till att jag sover så bra är inte bara för att jag jobbar så mycket och är utmattad, utan för att vi (jag & Jörgen alltså) skaffat en ny skön säng. Delvis gjorde vi det för att jag började bli så trött hela tiden och kände att jag behövde någonting bekvämare att sova i, för att verkligen kunna vila ut. Samtidigt så har vi inte så stora inkomster så det var inte helt lätt, men till slut hittade vi billiga sängar från Chilli.se och köpte en. Det blev en rejäl kontinentalsäng som vi båda får gott om plats att breda ut oss i utan att störa den andra (om nu inte den andra vill bli störd förstås! 🙂 ).

Okej, det var lite om det som hänt sedan senast, jag kommer nog snart tillbaka med mer nyheter!

Kommentarer är avstängda