Inbrott i bilen

Det sägs att det även händer den bäste, att få inbrott i bilen. Det går liksom inte att undvika, förr eller senare kan det drabba vem som helst. Lyckligtvis så blev inte bilen stulen, även fast de hade försökt få igång den. Jag får väl tacka de moderna bilarnas egenskaper för att jag fortfarande har en bil. En rejält omtöcknad bil, men den står i vilket fall kvar. De tog sig in i bilen genom att ha sönder den stora vindrutan längst fram på bilen, och tog sig in den vägen. Väl i bilen lyckades de inte få med sig speciellt mycket, men jag förlorade en väska, några nycklar och en dvd-spelare för bilen.

vindrutan

Det är inte själva stöldgodset som bekymrar mig, utan snarare att jag inte har någon hel vindruta längre. Det kan med andra ord bli lite kallt att köra bil, så det var ju något som behövdes åtgärdas på en gång. Jag har hört gott om Ryds Bilglas, och rimligen borde jag ju kunna få ut på försäkringen. Till min glädje så visade det sig att Ryds Bilglas också kunder hjälpa mig med alla de delarna, och dessutom ge mig en lånebil under tiden som de fixade vindrutan. Det var mycket uppskattat, och på ett sätt så kan jag säga att jag ändå är ganska glad att det hände, nu löste sig nämligen de där stenskotten som jag så länge dragit mig för att fixa.

Så spana i Ryds Bilglas, http://rydsbilglas.se, om ni också har rutproblem. Riktigt proffsiga och duktiga är de!

Kommentarer är avstängda