Ingenting om illrar idag!

Illrar tar upp en relativt stor del av vår ekonomi, men inte mer än att vi kan lägga ner pengar på annat också. Som det där med inredning som jag också är intresserad av, om än kanske inte i riktigt lika stor utsträckning. Det är ju som det ska: döda ting kan ju aldrig sägas vara lika mycket värda som levande och det gäller att ha ordning på sina prioriteringar. Samtidigt måste man också få lov att tänka på sig själv ibland också och det är precis vad vi gjort nu senast.

tv-bänk

Precis som (nästan) alla andra så har vi en TV, en rätt så stor en. Men det är ingen vägg-TV så den behöver någonting att stå på. Hitintills har vi använt oss av ett ”vanligt” bord, vilket fungerat okej, men det kunde definitivt vara bättre (och det ser inte speciellt bra ut heller). Med andra ord: dags att skaffa en riktig TV-bänk! Vi kollade runt lite på nätet innan vi till slut ramlade in hos Trademax som har massor med nya TV-bänkar. Det var bara att vraka och välja, vilket tog rätt så lång tid – vi är ju fyra stycken som alla har en åsikt om vad som är bra och vad som är mindre bra. Till slut lyckades vi dock ena oss och så skickade vi iväg vår beställning.

Det dröjde sedan inte länge innan vi fick vår nya TV-bänk som TV:n nu står på. Så mycket bättre och helt klart värd sitt pris. Fast den inte är en iller.

Kommentarer är avstängda